Legitima sätt att tjäna pengar online

Legitima sätt att tjäna pengar online

February 23, 2016 | | Comments Off on Legitima sätt att tjäna pengar online

Internet är fullt av pengar som erbjuder möjligheter.

 

Legitima sätt att tjäna pengar online Om du någonsin varit uttråkad när du surfar på Internet är chansen att du har gjort enGoogle-sökning på sätt att tjäna pengar online. Medan skimming genom listan kan du ha blivit avskräckta av de många “bli rik snabbt” system och dussintals bluffar där ute.

Innan du ger upp din sökning, vara säker på att det finns faktiska legitima sätt att tjäna pengar på nätet. Du måste dock vara villig att söka igenom skräpet för att hitta de dolda pärlorna.

 

Möjligheter att tjäna pengar online

 

Så, hur använder man kraften i Internet för att tjäna pengar på nätet?

Svaret beror på dina färdigheter. När du vill tjäna pengar på nätet ligger din framgång i att välja ett fält som du redan är etablerad i, eller genom att göra något som du är bra på. Ett sätt att tjäna pengar på Internet inkluderar:

Skrift

Domännamn

I motsats till populär tro behöver du inte ha en examen för att tjäna pengar från ditt hem.

Om du är en bra författare, varför inte kapitalisera på dina talanger och tjäna pengar online som författare?

Företag som betalar dig förhand för att skriva

På grundval av erfarenhet har jag funnit att skrivning är ett av de bästa sätten att tjäna en stabil inkomst online. Om du har oklanderliga skriftliga färdigheter och omfattande kunskaper inom ett visst ämnesområde kan du utnyttja dina talanger.

Det finns bokstavligen dussintals företag som är villiga att betala dig för ditt arbete, så länge du är kvalificerad. Nedanstående webbsidor betalar förhand.

 

Onlinejobb för bloggare

För personer med etablerade bloggar kan du dra nytta av att gå med i ett blogger-nätverk där du betalas för att ansluta dig till annonsörer och lägga till relevanta innehåll. De flesta av dessa nätverk kräver en sidrank på minst 1 eller högre och konsekventa inlägg inom de senaste 90 dagarna. Om du tror att din blogg är upp till par, fortsätt och registrera dig för att börja tjäna.

Bloggare kan tjäna pengar genom att publicera blogginlägg relaterade till annonsörens hemsida och sedan länka till annonsörens sida. Arbetet här är ganska konsekvent, men lönen är ganska låg. Hur som helst, om du har en väl etablerad blogg kan möjligheterna vara mer värda.

Det finns andra bloggnätverk som betalar dig, men jag lade inte upp information om dem eftersom jag inte har förstahandsupplevelse. Om du är intresserad av att kolla in dem, är de SponsoredReviews, ReviewMe och Smorty

Alternativt kan du tjäna pengar genom din blogg genom att dela relevanta annonser eller produkter i dina inlägg via intäktsdelningstjänster som bland annat Google Adsense, Chikita och Amazon Associates.

 

Skriva webbplatser för återstående inkomst

Om du hellre tjänar inkomster på lång sikt, finns det återstående inkomstsidor som låter dig tjäna pengar från ditt skrivande baserat på sidvisningar. Beroende på hur populär dina artiklar är, kan du tjäna en stor summa pengar varje månad.

För att verkligen öka ditt intäkter kan du kombinera möjligheter till förhand med återstående erbjudanden. Nedan följer några webbplatser som betalar dig baserat på sidvisningar.

På Squidoo tjänar du pengar genom dina “linser” som liknar nav i HubPages. Om du är nybörjare kommer du att njuta av Squidoos lättanvända gränssnitt. Om du är bekant med bloggar kommer du att skapa din första lins naturligt. Med Squidoo kan du tjäna pengar genom ledande generation, affiliate-försäljning, trafik och sponsring.

 

Arbeta hemma transkriptionsjobb är ett utmärkt sätt att tjäna pengar online.

 

Få betalt för att transkribera

Legitima sätt att tjäna pengar online

Om du har utmärkta lyssnings- och skrivfärdigheter kan du kanske tjäna pengar på nätet som en transkriberare. Vissa online transkriptionsföretag kräver att du har tidigare erfarenhet, medan andra låter dig ta en serie test för att bestämma din behörighet. Det finns många olika typer av transkriptionstjänster på nätet, inklusive:

  • Medicinsk transkription
  • Juridisk transkription
  • Allmän transkription

Vanligtvis är allmänna transkriptionstjänster lättare att komma in, eftersom de vanligtvis inte kräver en examen eller kunskaper om specifik terminologi. Medicinsk och juridisk transkription kräver emellertid att du har omfattande kunskaper om medicinsk och juridisk terminologi, och du kan behöva presentera en examen och en pipande ren rekord.

Nedan följer en lista över några av de webbplatser som betalar dig för att transkribera hemifrån.

En mer populär transkriptionswebbplats betalar Scribe 10 kronor per timme transkriberad ljud. Detta betyder inte att du får göra $ 10 per timme. Varje fil är uppdelad i 6 minuter, och du betalas $ 1 för var 6: e minut som du transkriberar. Det tar ungefär 18 minuter att skriva ut 6 minuters ljud med höga skrivhastigheter, så du tittar på att tjäna ungefär $4 per timme.

Trots vad du kanske har hört finns det undersökningssidor som faktiskt betalar.

 

Få betalt för att ta undersökningar

Chansen är att de flesta undersökningsföretag som du har stött på har varit bedrägerier eller kräver att du fyller ut dussintals former innan du får betalt. Nedan är en lista över några av de legitima företagen som betalar dig för att ta undersökningar. Det rekommenderas dock att du gör ett separat konto för dina undersökningar för att undvika skräppost som du kan få till följd av att du har genomfört erbjudanden.

 

Datainmatningstjänster

Datainmatningstjänster kräver vanligtvis att du sitter vid en dator och matar in data i formulär. Beroende på vilken typ av datainmatning du gör, kräver vissa företag att du har en examen medan andra kommer att testa dig efter att du skickat in en ansökan. Vissa kräver emellertid inte provning eller examen.

Nedan finns två arbeten hemma datainmatning företag.

Jag har nyligen hört att betalningsbeloppet varierar.

För att kunna arbeta med Dion Data Solutions måste du ha en skrivhastighet på minst 60 ord per minut med noggrannhet, datorkunskaper, förmåga att multitaska, självdisciplin och utmärkta muntliga och skriftliga färdigheter, bland andra. Om du känner som om du är en ideal kandidat, fortsätt och registrera dig.Comments are closed