Alternativ till MyLot för att tjäna pengar på nätet

Alternativ till MyLot för att tjäna pengar på nätet

July 12, 2016 | | Comments Off on Alternativ till MyLot för att tjäna pengar på nätet

Om du bara letar efter ett enkelt sätt att tjäna några pengar ganska snabbt, skulle jag rekommendera Bubblews.

Bubblews har mycket likheter med MyLot, du skriver mycket korta artiklar / inlägg och får betalt för att interagera med andra användare. Inkomsterna för Bubblews är dock betydligt högre än för MyLot.

Bubblews-webbplatsen Alternativ till MyLot för att tjäna pengar på nätet kan vara lite långsam och glitchy från tid till annan, och de har höjt betalningsgränsen till $50 – men jag har tjänat flera hundra dollar där över några månader och utnyttjar minsta ansträngning.

Amazon Mechanical Turk är en annan webbplats som tjänar snabbt och enkelt, även om betalningsgraden i allmänhet har varit på en nedåtgående banan i ett antal år.

En fullständig lista över alternativ, plus recensioner och rekommendationer finns på min online-tjänsteblogg: MTurkish Delight

Jag kan bara berätta från egen erfarenhet och vad andra användare säger om intjäningsräntor, så följande information kanske inte är en helt korrekt indikation av vilka belopp som människor tjänar. Jag besöker webbplatsen dagligen i ca 10-15 minuter varje dag, starta en diskussion, lägg upp några kommentarer, ladda upp ett foto och jag gör ca 5-10 cent per dag. Det finns webbplatsanvändare där som är mer aktiva än mig och säger att de vanligtvis tjänar en dollar om dagen eller mer.

En annan faktor i den takt som du tjänar pengar är de myLot-poäng som du gradvis bygger upp över tiden (lite som ett navpoäng?). De mer erfarna myLot-personerna som använder webbplatsen under längre perioder och interagerar mer tenderar att ha mycket större poäng än mig själv, en relativ rookie som bara är kvar där i 10 eller 15 minuter / dag. Jag skulle dock förvänta mig att tjäna pengar på en ökad takt över tiden.

Den andra sak som jag borde nämna är att det finns ett tröskelvärde på minst 10 dollar innan de betalar dig. Detta kan verka lite frustrerande när du bara tar med 8 cent / dag som jag! Om du gillar sociala nätverk, och har inget emot att spendera lite tid på webbplatsen, får du betalt för att göra något som du gör ändå, vilket inte kan vara dåligt!

Sammanfattningsvis skulle jag säga att du kommer att tjäna pengar om du går med på MyLot-webbplatsen, men jag skulle hålla dina förväntningar ganska låga när det gäller resultat!

 

För-och nackdelar

De betalar dig pengar för sociala nätverk!

Sociala nätverk är roliga, du träffar nya människor och skapar nya vänner!

Nackdelar

Navigera på deras hemsida tar lite tid att vänja sig, plus webbplatsen har helskärmsannonser som kan vara irriterande.

Intäkterna är generellt mycket låga – cent, inte dollar i min erfarenhet.

Det finns en tröskel på minst 10 dollar för att uppnå innan de betalar dig, med tanke på det låga resultatet är det svårt att nå!

Slutsats

Som svar på frågan: Kan jag tjäna pengar med MyLot? Mitt svar skulle vara: Ja, men inte mycket. Det finns bättre sätt att tjäna pengar online, enligt min erfarenhet. Men det finns några människor som tycker om MyLot kul, så kanske pengar är inte allting?

Du hittar fler recensioner om att tjäna webbplatser på min blogg: MTurkish Delight

Sedan denna recension skrevs har MyLot helt förändrat sin affärsmodell och är nu inte längre en tjänsteplats. Så det betyder att det korta svaret på frågan om kan jag tjäna med den här sidan är nej. KällaComments are closed